HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd
HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd

Luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1 kopen

Wil je genieten van de gemakken van zowel een luchtbevochtiger en luchtreiniger, maar niet twee apparaten hoeven aanschaffen?  Dan is het een goed idee om een combi te kopen. Het doel van een luchtreiniger is het reinigen van de lucht en een luchtbevochtiger heeft als doel om de luchtvochtigheid op een gezond niveau te houden. Ontdek hier welke apparaten klimaatapparaat adviseert.

Luchtbevochtigers met luchtreiniger

Beste luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1 kopen

Een luchtbevochtiger en luchtreiniger in één apparaat  is ontworpen om zowel de lucht te bevochtigen als te zuiveren. Deze apparaten worden vaak ‘luchtbevochtiger met luchtreinigingsfunctie’ of ‘luchtzuiveraar met bevochtingsfunctie’ genoemd. Loop je vast in zoektocht naar het beste apparaat? In ons overzicht hebben wij de beste modellen geselecteerd: een selectie van de beste luchtbevochtigers en luchtreinigers in 1

Voordelen van de combi luchtreiniger en luchtbevochtiger

Met de beste luchtreiniger en luchtbevochtiger combi, krijg je het beste van beide werelden in één apparaat. Naast dat het zorgt voor de beste luchtkwaliteit en optimale luchtvochtigheid, heeft de combinatie van deze twee apparaten de volgende voordelen:

  • Ruimtebesparend
  • Minder kosten
  • Versterkt elkaars effectiviteit
  • Minder onderhoud

Hoe werken luchtbevochtigers met een gebouwde reiniger? 

Luchtbevochtigers met ingebouwde luchtreinigers hebben vaak een waterreservoir, waarbij het water wordt verneveld. Dit kan op verschillende manieren: ultrasone verneveling of door verdamping. Daarnaast is er een luchtreinigersfunctie ingebouwd. Dit kan bijvoorbeeld een HEPA-filter zijn of een koolstoffilter. Deze functies werken samen aan een betere luchtkwaliteit.